Finvacon Oy:n lasermerkkaus- ja muu merkintätuoteliiketoiminta on siirtynyt osaksi Prohoc Services Oy:n ProID-liiketoimintaa 1.1.2022 alkaen. ProID vahvistaa liiketoimintakaupalla asemaansa Pohjanmaan suurimpana teollisuuden merkintäratkaisujen toimittajana.

Prohoc-konserniin kuuluva Prohoc Services Oy ja Finvacon Oy ovat sopineet Finvaconin merkintätuotteiden liiketoiminnan siirtymisestä Prohoc Servicelle. Kaupassa Prohocille siirtyy Finvacon Oy:n merkintätuoteliiketoiminta henkilöstöineen, asiakkaineen, tilauksineen, sekä laitteistoineen. Finvaconin tiloissa Vaasan Kivihaassa toimivat merkintätuotteiden valmistus ja laitteisto siirtyvät tammi-helmikuun aikana ProID:n toimitiloihin Strömberg Parkiin. 

ProID:n asiakkaat saavat jatkossa yhdeltä toimijalta kokonaisvaltaisen teollisuuden merkintätuotepalvelun aina tuotteiden suunnittelusta asennukseen saakka. 

“Liiketoimintakauppa vahvistaa ProID:n asemaa Pohjanmaan suurimpana teollisuuden merkintäratkaisujen toimittajana, sekä tukee palvelun laajentamista ja ProID-liiketoiminnan tavoittelemaa kasvua. Saamme kaupalla uutta osaamista ja laitteistoa tukemaan toimintaamme, sekä kotiutamme aiemmin ulkopuolelta hankittuja palveluita. Pystymme näin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeammin ja laaja-alaisemmin.”, sanoo Prohoc Services Oy:n myyntijohtaja Markus Forma. 

Liiketoimintakaupan myötä Finvacon keskittyy ydinliiketoimintoihinsa energiateollisuuden alihankintakumppanina. Osapuolten kumppanuus jatkuu tiiviinä tulevaisuudessa. 

“Haluan kiittää asiakkaitamme pitkästä yhteistyöstä merkintäratkaisujen osalta, sekä osoittaa tällä liiketoimintakaupalla yhtiön keskittyvän ydinliiketoimintoihinsa energiateollisuuden alihankintakumppanina. Kauppa liittyy Finvaconin uuteen kehitysvaiheeseen, johon kuuluvat kasvu, kansainvälistyminen ja tuotekehitys. Kaupan yhteydessä olemme sopineet myös kumppanuudesta Prohoc-konsernin kanssa, joka tukee entisestään strategisia tavoitteitamme”, sanoo Finvacon Oy:n toimitusjohtaja Kaj Sunden. 

Lisätietoja:  

Ilkka Palola
Prohoc Oy
Toimitusjohtaja
+358 50 368 7533
ilkka.palola@prohoc.fi

Kaj Sunden
Finvacon Oy
Toimitusjohtaja
+358 50 385 9910
kaj.sunden@finvacon.fi

Prohoc Group – teollisuuden palvelukumppani   

Perustamisvuosi: 1996   

Henkilömäärä: 230   

Verkkosivut: https://www.prohoc.fi/   

Prohoc Projects Oy – Projektiliiketoiminnan ja teollisen rakentamisen palvelut   

Prohoc Proactor Oy – Valmistavan teollisuuden modernit tuotantopalvelut   

Prohoc Services Oy – Valmistavan teollisuuden merkintäratkaisut ProID brändin alla  

Tähtipiste Oy – Teollisuuden älykkäät huolto- ja kunnossapitopalvelut  

Recomill Oy – Bioteknologia-alan tuotteet ja palvelut  

Value Control Oy – Business, Project ja Financial Controls -palvelut  

Prohocin palveluissa yhdistyy pitkä kokemus globaalista teollisuuden projektijohdon ja rakentamisen palveluista uusiin älykkäisiin tuotannon, valmistuksen, ja teollisuuden merkintätuotepalveluihin. Yhdessä Prohoc Group on monipuolinen kumppani teollisuuden asiakkaille niin kotimaassa kuin maailmalla.  

 

Finvacon Oy 

Perustamisvuosi: 1970 

Henkilömäärä: 100 

Verkkosivut: https://finvacon.com/  

Finvaconin ydinosaamisalue on muuntajien ja sähkömoottoreiden eristys- ja metallikomponenttien alihankintatyöt eurooppalaisille energiasektorin asiakkaille. Sloganimme ”we believe in better work” tarkoittaa asiakkaille parempaa laatua sosiaalisesti vastuullisesti ja onnellisten ihmisten tuottamana. Kestävän kehityksen työskentelymallin johdosta Finvacon on todennäköisesti ainutlaatuisin, kansainvälisestikin palkittu muuntaja- ja sähkömoottoriosien valmistaja maailmassa.  

Finvacon tunnetaan Vaasassa myös Kivihaassa sijaitsevasta pesulastaan, joka palvelee sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.